Dans- & balletschool S-pression

Ontwikkelt danstalent!

Pilates & Yoga

Lotte Kerwyn

Voornaam
Lotte
Achternaam
Kerwyn
Geboortedatum
23/11/1998
Email
lotte@s-pression.be
...

"Ik wil graag dit dansplezier overbrengen aan de kinderen."

Reeds op jonge leeftijd kreeg het dansen al een plaatsje in mijn leven. Al snel mocht ik dan ook op dansles gaan. Vanaf mijn 4 jaar ben ik beginnen dansen. Na wat omwegen bij andere dansscholen, kwam ik terecht bij S-pression, nu 10 jaar geleden.

In het startjaar danste ik 1 één basisuurtje in de week. Al snel werd ik aangesproken om auditie te doen voor een showteam. Mijn mama twijfelde of dat wel iets voor mij zou zijn, maar ik ben nu wel heel blij dat ik die stap toen heb gezet.

Ik maakte jaar na jaar kennis met nieuwe dansstijlen, nieuwe dansdocenten en nieuwe dansvrienden. Dansen werd meer dan mijn passie alleen. Wat in het begin enkel voor het plezier was, is nu een deel van mijn leven geworden.

Deze verschillende dansjaren en danservaringen maken mede van mij de persoon die ik nu ben. Naast het dansen zelf in de S-pression dance company werd ik ook lid van het lerarenteam van de dansschool. Ik was ontzettend blij dat Sara me enkele jaren geleden vroeg of ik niet wou assisteren. Ik startte als assistent bij de allerkleinsten. Ik leerde van Hanne, Sara en Nele al snel heel wat kneepjes van het vak. Ik voelde meteen aan dat lesgeven aan kleuters echt mijn ding was. Maar toen ik vorig jaar mocht assisteren bij de précompany, leerde ik nog heel wat nieuwe dingen bij zoals zelf lesgeven aan oudere kinderen, meedenken over choreografieën en dansers coachen op wedstrijden.

Door de kansen die ik krijg in de dansschool groei ik niet alleen als danser, maar ook als persoon.

Ik dans zelf ontzettend graag en wil dit dansplezier dan ook over brengen aan kinderen die graag willen leren dansen. Ik hoop dan ook dat ik dit nog lang zal mogen en kunnen doen!