Dans- & balletschool S-pression

Ontwikkelt danstalent!

Pilates & Yoga

Nele Vandycke

Voornaam
Nele
Achternaam
Vandycke
Geboortedatum
18/06/1991
Email
nele@s-pression.be
...

"Bij S-pression ben ik het dansen na al die jaren nog steeds niet beu en blijf ik elke les bijleren."

Dansen was altijd aanwezig in mijn leven. Als klein meisje danste ik al vroeg het hele huis rond en wist mijn mama me nooit te stoppen. Als 8 à 9 jarige maakte ik al dansjes met meisjes uit de straat. Dan organiseerden we dansshows op het grasplein in de wijk waar de buren naar kwamen kijken.

Pas op mijn 13 jaar werd ik overtuigd om dansles te volgen. Ik koos voor dansschool S-pression waarna dans meer en meer een passie werd, die nu nauwelijks uit mijn leven weg te denken is. Al snel was 1 uurtje dansen niet meer genoeg en daarom deed ik een jaar later al auditie voor het showteam. Vanaf het showteam danste ik bijna 10 uur per week en kreeg ik de kans om bij te leren in verschillende stijlen. In de dansschool werd ik enorm gepusht en begeleid door Sara Mussche. Door de kansen die zij me gaf mocht ik sinds mijn 16 jaar assisteren bij kleuters.

Het omgaan met kleuters heeft uiteindelijk de doorslag gegeven bij mijn studiekeuze in het hoger onderwijs als kleuterjuf. Op mijn 18de begon ik les te geven bij s-pression aan kleuters, tieners en dames van verschillende niveau’s. Ook kreeg ik de kans om in verschillende stijlen te coachen en heb ik nu reeds enkele jaren een showteam dat ik mag begeleiden. Ik ben momenteel werkzaam als kleuterleidster waar ik op pedagogisch vlak nog elke dag bijleer. Mijn pedagogische en didactische capaciteiten komen ook bij het lesgeven heel goed van pas.

Bij S-pression ben ik het dansen na al die jaren nog steeds niet beu en blijf ik elke les bijleren. We doen jaarlijks ook mee aan vele bijscholingen en wedstrijden waar ik als choreograaf, groepsdanser en duodanser verschillende prijzen kon veroveren.

S-pression en dans is onmisbaar in mijn leven en ik blijf op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen tot bijleren!